NEWS: Chatbots.org survey on 3000 US and UK consumers shows it is time for chatbot integration in customer service!read more..

Virtual agents / Chatbots
in Spain

List of all chatbots (virtual assistants, chat bot, conversational agents, virtual agents) in the World - A-Z Letter a - Spain

Asistente Virtual Viajes a chatbot / virtual assistant representing Alsa

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Asistente Virtual Viajes El Asistente Virtual de Alsa, el primer operador privado de transporte de viajeros por carretera de España y con una sólida presencia Internacional, ayuda a los usuarios a encontrar información y resolver preguntas con sus propias palabras, en lenguaje natural.

Asistente Virtual Viajes y Regalos a chatbot / virtual assistant representing TravelClub

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Asistente Virtual Viajes y
Regalos El Asistente Virtual de TravelClub ayuda a los usuarios a encontrar información y resolver preguntas con sus propias palabras, en lenguaje natural.

El Asistente Virtual de Inbenta, que pretende ser un agente más del centro de atención al cliente de Travel Club, está disponible en todas las páginas del portal con el objetivo de responder a todo tipo de preguntas y así acercar de una forma más sencilla y efectiva el programa de fidelización y el catálogo de productos a los socios que presenta TravelClub.

Assistent Virtual Banca online a chatbot / virtual assistant representing Catalunya Caixa

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Banca online L' Assistent Virtual d'aquesta caixa d'estalvis recentment convertida en banc, ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

El projecte combina la tecnologia de Cercador Semàntic amb auto-completat i cerca predictiva, juntament amb el mòdul de Preguntes Freqüents dinàmiques i valoracions a les respostes. També incorpora el mòdul de campanyes i banners contextualitzats per a augmentar la venta creuada de productes.

Assistent Virtual Bancs a chatbot / virtual assistant representing Caja navarra (CAN)

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Bancs L' Assistent Virtual de CAN ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

Assistent Virtual Energia a chatbot / virtual assistant representing Gas Natural Fenosa

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Energia L'Assistent Virtual de Gas Natural Fenosa, multinacional energètica líder del sector del gas a Espanya, ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

Assistent Virtual Govern Catalunya a chatbot / virtual assistant representing Ajuntament de Sabadell

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Govern
Catalunya L' Assistent Virtual de l'Ajuntament de Sabadell ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

Quan el ciutadà accedeix a una institució a través de la pàgina web és perquè té una pregunta, alguna cosa que no sap fer o de la qual necessita informació i, per això, cal orientar-lo. Amb l’eina basada en llenguatge natural d’Inbenta, les institucions proporcionen als ciutadans i clients les respostes més adequades a les seves qüestions de manera ràpida i satisfactòria. Poder fer-ho amb les seves paraules i des de qualsevol lloc supera les barreres de la comunicació. A la vegada, aquestes eines proporcionen el coneixement exacte a cada institució sobre què necessiten els usuaris i quan ho necessiten. És la unió perfecta entre una solució tecnològicament molt potent i la senzillesa necessària.

Assistent Virtual Govern Catalunya a chatbot representing Generalitat de Catalunya

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Govern
Catalunya L'Assistent Virtual de la Generalitat de Catalunya ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

Assistent Virtual Ticketing a chatbot / virtual assistant representing Ticketmaster

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Ticketing La secció d'Atenció al Client de www.ticketmaster.es consta d'una capsa de cerca i a diverses seccions amb FAQ dissenyades per ajudar els usuaris a resoldre llurs dubtes o incidències sorgits durant el procés de compra d'entrades per a espectacles

Assistent Virtual Viatges i Regals a chatbot / virtual assistant representing TravelClub

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Assistent Virtual Viatges i
Regals L' Assistent Virtual de TravelClub ajuda als usuaris a trobar informació i resoldre preguntes amb les seves pròpies paraules, en llenguatge natural.

L’Assistent Virtual d’Inbenta, que pretén ser un agent més del centre d’atenció al client del programa de fidelització de clients Travel Club, està disponible a totes les pàgines del portal amb l’objectiu de respondre tot tipus de preguntes per tal d’apropar de manera fàcil i efectiva el programa de fidelització i el catàleg de productes als soci.
Page 3 of 3 pages with 29 chatbots « First < 1 2 3
Add your Chatbot