NEWS: Chatbots.org survey on 3000 US and UK consumers shows it is time for chatbot integration in customer service!read more..

dutch Chatbots Directory

Mr Ctrl a chatbot representing De Kinderconsument

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Mr Ctrl Mr Ctrl maakt onderdeel uit van een lespakket voor het basisonderwijs.

Het lespakket voor het basisonderwijs over pesten via msn. 4:10 kinderen zegt dat cyberpesten in de eigen klas voorkomt. Veelal gebeurt dit via msn chats. 81% van de jeugd in Nederland gebruikt msn. Reden voor De Kinderconsument om een speciaal lespakket voor het basisonderwijs aan te bieden. In 2 lessen leren de kinderen (groepen 6, 7 en 8) zich beter te beschermen.

Marieke a chatbot

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Marieke De Mariekebot is de oudste bot van Nederland. Zij was traditioneel 'offline' van Messenger maar heeft later toch een plekje gevonden in de buddy lijsten van mensen. Het unieke van deze bot is dat de intelligentie wordt onderhouden door vrijwilligers.
chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Anna Goedemiddag! mijn naam is Anna, virtueel medewerker bij IKEA België. Wat wou je graag weten? Om zo correct mogelijk op je vragen te antwoorden vraag ik je om kernwoorden of korte zinnen te gebruiken.

Expired Zandra a chatbot

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Zandra Zandra is called project Zandra by its creator Gary Miller.

Ellis a chatbot representing Elitech

chatbot, chatterbot, conversational agent, virtual agent Ellis Ellis is het proof of concept van (web)botbouwers Elitech. Ellis weet alles over het bedrijf dat haar heeft ontwikkeld en zij geeft antwoorden met een begeleidend scherm rechts van haar. Ellis heeft een eigen persoonlijkheid, schelden vindt ze bijvoorbeeld niet leuk. Ellis is ook beschikbaar via SMS en MSN
Page 14 of 14 pages with 135 chatbots « First < 12 13 14
Add your Chatbot